رئیس جمهور حامد کرزی انتخاب صدراعظم جدید پاکستان را تبریک گفت-6  حمل 1387 برابر با 25 مارچ 2008

 

ارگ ریاست جمهوری، کابل: حامدکرزی رئیس جمهوری اسلامی افغانستان انتخاب مخدوم سید یوسف رضا گیلانی را به صفت صدراعظم جدید پاکستان تبریک گفت.

آقای مخدوم سید یوسف رضا گیلانی که عضو حزب مردم پاکستان است، دیروز با کسب 264 رای از سوی پارلمان جدید آنکشور به صفت بیست و سومین صدراعظم پاکستان برای مدت پنج سال انتخاب گردید.

حامدکرزی انتخاب مخدوم سید یوسف رضا گیلانی را در وظیفه پرمسوولیت صدارت، به مردم برادر پاکستان تبریک گفته، امیدوار است، تحت رهبری وی مردم پاکستان به ترقی وسعادت مزید دست یابند.

رئیس جمهوری اسلامی افغانستان ابراز امیدواری کرد که روابط دو کشور برادر افغانستان و پاکستان در جریان صدارت آقای مخدوم سید یوسف رضا گیلانی در زمینه های مختلف گسترش یابد.

رئیس جمهور، تروریزم و افراط گرایی را یک معضل جدی در مقابل پیشرفت و ثبات منطقه دانست و ابراز امیدواری کرد که پارلمان و صدراعظم جدید پاکستان در برابر این پدیده ویرانگر به دست آورد های بزرگی دست یابند.